Norges Musikkhøgskole kan lokke med to konserter denne uken. Stravinskij, Schnittke og Mozart er blant det som står på programmet.

Mandag 4. september blir det kammerkonsert i Lindemansalen ved Oslo Musikkhøgskole. Aftenen har fått tittelen ”3 S: Suomi, Stravinskij og Schnittke”. Fiolinisten Larissa Lev og pianisten Matti Raekallio vil fremføre stykkene ”Frosten” av K. Aho (1992), ”Dithyrambos” av Rautavaara (1970), ”Sonatas” av M. Lindberg (1979), ”Sonate nr.2” av A. Schnittke (1969) og ”Pastorale” av Stravinsky/Dushkin. Konserten arrangeres i samarbeid med Finsk-Norsk Kulturinstitutt. Billetter koster hhv. 60,- og 30,- ved inngangen.

Torsdag 7. september blir det også kammerkonsert i Lindemansalen. Forestillingen er kalt ”En aften med to klaver”, og vil fremføres av Einar Røttingen og Gunnar Sjöström. Stykkene er ”Variasjoner over et tema av Beethoven, op.35” av Saint-Saëns, ”Konsert for 2 klaver” av Igor Stravinskij, ”Et blanc et noir – tre stykker for to klaver” av Debussy og ”Pianosonate” av Wolfgang Amadeus Mozart. Bilettprisene er som ved mandagens evenement.

Publisert:

Del: