Programmet byr på studioworkshop, seminarer, paneldebatter og en hel dag om låtskriving i samarbeid med NOPA.

Musikkonferansen Trondheim Calling arrangeres for 8.gang 1-3.februar, og konferanseprogrammet er nå komplett.

Torsdagen har bransjefestivalen satt av en hel dag på Rockheim til fokus på låtskriving. Konferansedagen er et samarbeid med NOPA.

Det blir Sofaprat om låtskriving med Marius Drogsås Hagen (Team Me, Imitating Aeroplanes og Insomniac Bears), Ragnhild Fangel Jamtveit (Pom Poko, Panda Panda), Jon Olav Sandal (JON OLAV). Intervju av Snorre Valen

Q A med Anne Judith Stokke Wik som gjennom Dsign Music vært involvert i 25 US Bilboard nr 1,
over 25 millioner solgte plater som låtskriver og mer enn 200 utgivelser i hele verden.

Kristoffer Lo skal vise hvordan han bruker instrumentet sitt og ulike hjelpemidler og teknikker for å lage og utforske nye lydlandskap. Ola Kvernberg skal forklare hvordan Hvordan komponere musikk til film?

Det øvrige programmet kan blant annet by på innlegg om digital markedsføring, arrangørenes rolle og forholdene for frilansmusikere etter Rikskonsertene. Det blir panel om opplevelsenæring og utviklingen i det nordisk og europeisk live-markede. I tillegg er det en rekke samtaler som strekker seg fra hvordan morgendagens headlinere bygges til innsyn i den kreative prosessen med Bent Sæther.

Hele programmet kan du lese her

Foreningen Ballade er eier og utgiver av redaksjonelt uavhengige Ballade.no. Pr i dag er NOPA, NKF, MFO og NMFF medlemmer i Foreningen Ballade.

Publisert:

Del: