I de siste årene år har produksjonene til Ny Musikk blitt større og flere. Nå ser nyansatt Ketil Gutvik frem til en spennende høst som produsent i 100 % stilling.

Ketil Gutvik_gitar (Foto: Gaute Gjøl Dahle)

— Det ser ut til å bli en god start for meg. Jeg registrerte at konsertene våre i høst fanger inn bredden innenfor det eksperimentelle og nyskapende delen av musikkfeltet. Det føles inspirerende å jobbe med så vidt forskjellige ting som minifestival med tyske Helmut Oehring, musikkteater, Fat Battery på Parkteatret, og Vaudeville-elektronika kveld på Blå, sier Gutvik.

Ketil Gutvik har vært aktivt utøvende musiker innen jazz og improvisert musikk siden midten av nittitallet. Han har også lang erfaring som arrangør og pådriver, blant annet for konsertserien Drazztic Acoustic, konsertserien Fritt Fall, Jazid Jazzklubb, Østnorsk Jazzsenter, og de siste fem årene sommerkonsertserien Gutvik Ukentlig.

Gutvik uttaler at han er glad for å begynne i Ny Musikk akkurat nå:

–På meg virker det som om Ny Musikk er inne i en spesiell fase på flere måter. Samtidsmusikkbegrepet utfordres og strekkes i mange retninger. De siste tre års Happy Days festival er et eksempel på dette. Og til neste år er det jo 70-års jubileum!

Ny Musikk-staben består nå av produsent Ketil Gutvik, kunstnerisk Leder Lars Petter Hagen, daglig leder Kristin Danielsen og informasjonskonsulent Torgny Amdam.

Det er Ny Musikk som melder dette.

Publisert:

Del: