Remiksen av Ole Ivars og Kikki Danielssons slager “Jag Trodde Änglarna Fanns”har med det gjort noe ingen annen norsk artist har klart siden 1985.

Kamferdrops, © Presse

Kamferdrops har som første norske artist på over 30 år klatret til topps på den svenske radiolisten, melder GAFFA. Sist det skjedde var i 1985, da Bobbysocks toppet listen etter seieren i Melodi Grand Prix.

Topplasseringen har kommet etter at remiksen av Ole Ivars og Kikki Danielssons slager Jag Trodde Änglarna Fanns har vært årets sommerhit i Sverige. Låten har til nå blitt strømmet 26 millioner ganger på Spotify.

Opphavsmann bassist William Kristoffersen i Ole Ivars uttalte til Dagbladet at det var morsomt da låten “tok av” i juni.

Jag trodde änglerna fanns er fortsatt vår viktigste utgivelse, og har vært en allsang-låt siden 2000-tallet, men dette er helt nye høyder for oss. Vi har ikke vært nummer én på strømmelistene i Sverige før, så dette er voldsomme tall, sa Kristoffersen til Dagbladet, den gang det “bare” var 10 millioner avspillinger.

Bak Kamferdrops står Kristoffer Tømmerbakke, kjent fra hiphop-duoen Erik & Kriss. Prosjektet frontes imidlertid av Heidi Musum fra Fetsund, som inntil nylig var anonymisert og maskert.

Suksessen følges nå opp med en tolkning av den kjente svensk slageren; Tusen Bitar. Denne gangen i samarbeid med Elisabeth Andreassen, tidligere medlem i nettopp Bobbysocks.

Publisert:

Del: