Rye ble valgt på generalforsamlingen lørdag, og overtar etter Jan-Olav Styrvold.

Juel H. Rye Fot: USN

Universitetslektor ved Universitetet i Sørøst Norge, campus Kongsberg, Juel H. Rye er ny styreleder i Kongsberg Jazzfestival. Han ble valgt på festivalens generalforsamling, Funksjonærmøtet, lørdag.

– Vi skal by på Norges beste jazzopplevlser, sier Juel H. Rye i en pressemelding.

Dette er også visjonen i strategiplanenen som styret la fram for generalforsamlinga.

Funksjonærmøtet er festivalens generalforsamling og har de samme ingrediensene som et årsmøte. På agendaen sto valg av styre, programkomité og valgkomité, presentasjon av økonomiske prognoser for 2018, samt regnskap for 2017.

Jan-Olav Styrvold takket for seg som styreleder etter fire år.

– Kongsberg Jazzfestival skal være vital, nyskapende og betydningsfull for norsk og internasjonal jazz. Vi må derfor kunne kombinere et attraktivt kunstnerisk produkt med bred appell dersom vi i framtiden skal ligge på et stabilt nivå med de siste års suksessfestivaler i totalbesøk, økonomi og solgte billetter. Vi mener at det for festivalens sjel og identitet er viktig med et kunstnerisk sterkt og omfattende klubbprogram. Samspillet og balansen mellom klubbprogrammet og det kommersielle programmet på Kirketorget må derfor være godt, sier den nyvalgte styrelederen i meldingen.

Det nye styret består foruten styreleder av:
Joar Bølstad
Katrine Smemo Granlund
Wivi-Ann Bamrud
Roy Ingar Hansen
Solveig Skår
Herman Ekle Lund
Anne Toril Kasin
Bjørn Arne Rønningen Læknes

Tre personer forlater syret, og det er Lars H. Kurverud, Eva Jeanette Johnsen og Jan-Olav Styrvold.

Publisert:

Del: