Østnorsk jazzsenter og Kultursekken Oppland fylkeskommune presenterer Improintro – et seminar for VK musikk på Videregående skoler – med saksofonist Bendik Giske og bassist Lars Tormod Jenset.

Østnorsk jazzsenter_logo

Bendik Giske og Lars Tormod Jenset er to av landets ledende yngre utøvere på sine instrumenter. Både sammen og hver for seg spiller de i en rekke band og ensembler innen ulike musikalske sjangere.

Giske kommer fra Oslo og har studert ved ”jazzlinja” på musikkonservatoriet i Trondheim i tillegg til at han har gått to år på Rytmisk musikkonservatorium i København. Der traff han Lars Tormod Jenset, som kommer fra Midsund utenfor Molde, og har studert i fem år ved ”Rytmisk” i København.

I regi av Østnorsk jazzsenter og Oppland fylkeskommune reiser de to på en ”seminarturné” med tittelen ”Improintro” til videregående skoler i Østlandsregionen. Improintro er et heldags undervisningsopplegg som består av samspill og instruksjon i grupper/band på fire til ti personer. Seminaret gir en introduksjon til improvisasjonsfaget og passer for nybegynnere så vel som viderekommende. Både elever og lærere kan delta.

Improintro finner sted i april 2008:
Tirsdag 15.april: Vinstra vgs.
Onsdag 16.april: Valdres vgs. / Ung i Valdres
Torsdag 17.april: Gjøvik vgs., avd. Tranberg

Det er Østnorsk jazzsenter som melder dette.

Publisert:

Del: