GramArt melder at de vil bidra med kr 50.000,- til utstyrsfond til artistene som ble rammet av brannen i Bergen.

GramArt logo

Etter et ekstraordinært møte, har GramArts styre bestemt å støtte artistene som ble rammet av brannen i Bergen. Kr 50.000,- er satt av til et utstyrsfond, øremerket nytt utstyr til artistene som mistet utstyr i brannen.

Administreringen av midlene ønsker de å overlate til BRAK – Bergens Rockaktører.

— Vi ønsker gjennom dette å gi en liten hjelp til artistene som mistet sine instrumenter i brannen, med håp om at de kan begynne å spille musikk igjen så snarest mulig, sier Elin Aamodt daglig leder i GramArt i en pressemelding.

— Vi synes den beste løsningen er at BRAK administrerer disse midlene, for de er nærest til å vite hvem som trenger det. Vi oppfordrer samtidig alle andre som kan også å bidra til dette utstyrsfondet.

Forsikringer og strakstiltak

”Vi synes videre det er flott at Bergen kommune og Musikkverkstedsordningen (MVO) setter av midler til strakstiltak for å bedre øvingssituasjonen, og håper nå at man også finner løsninger med tanke på lokaliteter.

Vi er i kontakt med BRAK, som koordinerer dette arbeidet, for å kunne gi ytterligere bistand til det bergenske musikkmiljøet”, skriver GramArt i pressemeldingen, som nå også tilbyr spesialforsikringer til bandene som er rammet i brannen.

”Vi håper at våre små bidrag kan hjelpe de stakkars musikerne som har blitt rammet, selv om vi vet at personlig utstyr ikke kan erstattes.Dette er en trist dag for hele musikk-Norge”, konkluderer organisasjonen.

Det er GramArt som melder dette.

Publisert:

Del: