Vant med låten “I Wanna Be Your Girlfriend”. Seieren inkluderer spillejobb under P3 Gull.

Girl In Red - Marie Ulven - vant Årets Urørt med låta "I Wanna Be Your Girlfriend". Foto: Jason Schjerven. Design: Rashid Akrim/NRK P3

Urørt og P3 Gull har slått seg sammen og gir Urørt-vinneren en mulighet til å opptre med noen av de beste artistene i Norge under P3 Gull.

I den siste innspurten sto kampen mellom brenn., Girl In Red og Company Ink. Til slutt ble det klart at Girl In Red, som er artistnavnet til Marie Ulven, var en soleklar favoritt både blant publikum og juryen med låta «I Wanna Be Your Girlfriend».

Vinneren ble annonsert på direktesendt radio hos Christine på P3 tirsdag..

Marie Ulven er den første kvinnen som vinner Urørt som soloartist siden Ida Maria vant i 2007.

Juryen i år bestod av artist og tidligere Urørt-deltager, Aurora Aksnes, musikksjef i P3, Daniel Ramberg og redaktør for 730.no, Janne Monsen Tveit. Juryen var klar på hvorfor akkurat Girl In Red med Marie Ulven fortjente å vinne.

– Marie Ulven har på veldig kort tid vist seg som både et modent låtskrivertalent og en strålende liveartist, sier juryen i en pressemelding.

Som Årets Urørt får Marie Ulven spille på P3 Gull 24. november. Prisutdelingen skjer i Oslo på Tjuvholmen i Skur 13 og blir sendt direkte på NRK1. Artisten får også sin helt egen serie der hun blir fulgt av et kamera i ukene fram til opptredenen på P3 Gull. Serien vises på P3.no.

Publisert:

Del: