Vokalensemblet Ginnungagap holder søndag 17. november kl. 14 en matinékonsert i Munch-muséet. Dirigent er Tore Erik Mohn, og det vil bli fremført verker av Britten, Gesualdo, Petrassi og Rautavaara. Billetter selges ved inngangen, og gir også adgang til muséets samlinger.

Ginnungagap (fire av seksten korister)

Matinékonserten er en ypperlig mulighet til å høre vokalensemblet som nylig har høstet internasjonal anerkjennelse ved å vinne både en førstepris og en tredjepris under den internasjonale korkonkurransen i Tolosa, Spania, primo november 2002.

Ginnungagap er et blandet vokalensemble med 16 sangere, og ensemblets profil er “moderne kunstmusikk med tydelig publikumsappell”. Vokalensemblet har tidligere sunget bl.a. i Universitetets Aula, i Gamle Aker kirke og på Underwater Pub i Oslo.

Ginnungagap har vunnet førsteplass i Norges Korforbunds landskonkurranse (oktober 2000) i klassen blandet kor klasse A, og har vært representasjonskor for Norge under nordisk-baltisk korfestival i Litauen i juni 2002.

Ginnungagap ga i februar 2002 ut platen “COR”, som høstet gode kritikker i blant annet VG og Dagens Næringsliv. Albumet bød på verker av norske komponister som Bjørn Kruse, Henning Sommerro, Torbjørn Dyrud og Trond H. F. Høgmo.

Publisert:

Del: