Stein Andreassen har sagt opp sin stilling som daglig leder på Folken, og vil jobbe ut oppsigelsestiden sin før han fratrer 31. august i år, drøye to år før åremålskontraktens utløp. Både Stein Andreassen og styreleder Espen Homnes understreker at det ikke ligger noen som helst dramatikk bak avgangen. Nå ønsker Stavangerklubben å få på plass en ny daglig leder.

Folken, Stavanger (akustisk scene)

Folkens styre er allerede i gang med den spennende prosessen det er å finne “en verdig arvtaker til Andreassens stadig større sko”, som det heter på www.folken.no.

Både Stein Andreassen selv og styreleder Espen Homnes understreker at det ikke ligger noen som helst dramatikk bak avgangen. Styret og Andreassen har jobbet godt sammen og har kommet langt med flere spennende prosjekter som Steins arvtaker skal utfordres til å videreføre. Rockeplanen og Studentsenter 2008 er bare to av disse utfordringene.

— Jobben som daglig leder på Folken er en stor, spennende og utfordrende oppgave som krever mye tid og krefter. Stein har, sammen med både det forrige og det sittende styret, gjort en enorm jobb i å snu en underskuddsøkonomi til et relativt trygt overskudd, heter det.

— Med sin brede bakgrunn fra kulturarbeid både på lokalt, kommunalt og statlig plan er Stein en bra mann å ha på laget, og vi skal gjøre vårt beste for å melke kompetansen de nærmeste tre månedene. Vi ser også frem til å ha Stein som gjest og konsulent i tiden etter dette, skriver Folken.

Studentersamfunnet i Stavanger, poulæret kalt Folken, er en stiftelse som omsetter for ca. 14 millioner kroner i året. Stedet har ca. 280 arrangementer årlig, av alle typer og størrelser. Folken har i dag ansatt en daglig leder, en kultur- og bookingansvarlig, en cafèansvarlig, en teknisk ansvarlig og ca. 10 ansatte i Cafè Akvariet. I tillegg har vi ca. 300 frivillige. Daglig leder er ansatt på åremål (4 år).

Interesserte søkere bes kontakte styreleder Espen Homnes, enten på mobil 47 25 95 24, eller på mail til styret@folken.no.

Interesserte finner ellers stillingsannonsen i pdf-format på denne lenken.

Publisert:

Del: