Duoen Fe-mail er på lanseringsturnè for sitt nye album “Blixter Toad”, som er gitt ut på etiketten Asphodel i USA. Fredag 28. lander de på Fabrikken i Oslo, og de gir flere gode grunner til å stille opp. Det blir også siste gang Fe-mail opptrer i sitt nåværende konsertformat.

Fe-Mail: "Blixter Toad" (Apshodel, 2006)

På Fabrikken blir det vist helt nye videoer som er laget til låter fra “Blixter Toad”.

Videre lover Fe-mail, i en e-mail:

“Vi auksjonerer bort svært sjeldne og ettertraktede plater, (inntektene går til Natur og Ungdoms arbeid mot oljevirksomhet i Barentshavet):

* Voluptuous Vultures i etset metallboks, inneholder en spesiallaget plakat av Lasse Marhaug som viser Fe-mail som zombier + en 10″ vinyl. Denne selges for 150$ fra plateselskapet. Selges til høystbydende over 600 kr.
* Ett eksemplar av førsteopplaget av den legendariske Syklubb fra Hælvete på rosa vinyl! En ubrukt ekstrakopi tatt ut fra vår egen platehylle. Selges til høystbydende.”

Fe-Mails releaseturné har vært i regi av Ny Musikk, og har også ført dem til Tromsø og Tronmdheim. I den nære fremtid ser det ellers ut til at duoen først og fremst vil jobbe sammen i utvidede konstellasjoner, der opptredener med Lotta Melin og Enslaved er noe av det som står på programmet fremover.

Les et helt ferskt intervju med Fe-mail i lenkene under. Konserten, med videovisning og plateauksjon, finner sted på Fabrikken fredag 28. april. Lørdag spiller Fe-mail på Tou Scene i Stavanger.

Publisert:

Del: