Ny Musikk har mange jern i høstens ild. ULTIMA Festivalen braker løs i morgen og holder på frem til 15. oktober. I november arrangeres Oslo Marathon sammen med Dans for voksne. Lydbokser skal installeres rundt om i Oslo. Og hva med mobile ringetoner spesiallaget av Lasse Marhaug og Maja Ratkje? Alt dette kan du lese mer om her:

Balladeinstallasjon hos Ny musikk_2

ULTIMA Festivalen

29. september til 15. oktober:
Her er det mulig å oppleve – blant mye annet:
–Gratis asamisimasa med Ivar Frounberg konsert hver dag fra 3. til 7.10: Marcel Duchamp X 5
–Gratis NMK konsert den 13.10
–Cikada Duo den 1.10
–Cikada Ensemble den 5.10

Ny Musikk minner også om årets Ars Nova Konferanse: ”Music As Memory”

Ny Musikk Ringetoner
Er du lei av ringetonen din? Vil du ha noe annerledes? Noe originalt og distinkt? Eller kanskje du liker å skremme folk? Da kan Ny Musikks ”Truetones” være noe for deg. Maja Ratkje/Lotta Melin, Lasse Marhaug og Øyvind Torvund har spesialkomponert hver sin ringetone som du kan få høre og laste ned veldig snart!

Mer info følger i oktober meldes det fra Ny Musikk.

Oslo Marathon
“Dans For Voksne med Ny Musikk”:
Lydkunst, konserter, mobil samtidsmusikk, artist talks og teorisymposium! Det fristes med navn som Sten Hanson, Leif Elgren, Charlemagne Palestine, og Whitehouse – bare for å nevne noen. Dette blir en heftig uke, for å si det rett ut.

Maratonløpet varer fra 7. til 13.11.

Galleri Ny Musikk
“Hit That Piece of Ivory There”. Vernissage, lørdag 11. november:
Ny Musikks kontorlokaler i Tollbugt. 28 i Oslo omgjøres til Galleri Ny Musikk hvor flere unge kunstnere vil stille ut sine lydbaserte verker.

Utstillingen står til 30. november.

L-o-k-a-l lyd
I løpet av høsten 2006 monteres tre lydbokser i forskjellige lokalmiljø i Oslo. Den lokale lydboksen (LLB), vil inneholde lyd som på en eller annen måte kan knyttes til lokalmiljøet den er montert i. Brukeren får tilgang til lyden ved å plugge inn sitt eget headsett. L-o-k-a-l lyd har som målsetning å utvikle et nettverk av lokale lydbokser og på den måten bidra til nye visningsrom for lydkunst.

L-o-k-a-l lyd utvikles i løpet av høsten 2006.

Et medlemsskap i Ny Musikk sikrer gratis inngang på alle deres produksjoner/konserter, samt spesialpriser på flere konserter og danseforestillinger gjennom året. I tillegg får du tilsendt flere tidsskrift om samtidsmusikk i løpet av et år (Parergon, Nutida Musikk og Autograf). Det er gratis medlemskap ut 2006.

For mer detaljert informasjon anbefales sidene til Ny Musikk. Sjekk også ULTIMA sine hjemmesider.

Publisert:

Del: