Rockforbundet søker fagsjef i ett års vikaritat. Fagsjefen har blant annet ansvar for all opplæringsvirksomhet i forbundet. søknadsfrist er 8. september, og menn oppfordres til å søke (!) Her kan du lese utlysningsteksten i sin helhet.

Norsk Rockforbund logo

Norsk Rockforbund er konsertarrangørenes interesseorganisasjon. Organisasjonen jobber med opplæring, interessepolitikk og medlemsservice. Norsk Rockforbund utlyser nå ett års vikariat, i 100 % stilling, som Fagsjef i organisasjonen.

Arbeidsoppgaver:
Fagsjefen har hovedansvaret for all opplæringsvirksomhet i Norsk Rockforbund. Dette gjelder kurs, seminarer, opplæringsmateriell, faglig utvikling og oppdatering, samt samarbeid med andre deler av bransjen. Jobben innebærer også medlemsservice på telefon og e-post, samt oppdatering av nettsider. Videre må det påregnes en del administrative oppgaver, for eksempel søknadsskriving, rapportering og forberedelse av styremøter.

Stillingen er utfordrende og interessant for den som er opptatt av norsk musikkliv og ønsker å bidra til å videreutvikle norske konsertarrangører. Norsk Rockforbund feirer 25 års jubileum i 2007, og planlegger en rekke markeringer som vil sette sitt preg på vikariatet og stillingen.

Ønskede kvalifikasjoner; vi søker etter en person med:

  * Bred og relevant konsertarrangør-erfaring fra enten klubb, festival eller studentsamfunn.
  * Relevant utdanning fra universitet eller høgskole.
  * God muntlig fremstillingsevne herunder evne til å lede seminarer og kurs
  * God skriftlig fremstillingsevne
  * God kjennskap til og bredt nettverk i norsk musikkliv
  * Stor arbeidskapasitet, administrativ erfaring og organisatoriske evner
  * Serviceinnstilling, samarbeidsvilje og stå-på-humør
  * Personlig egnethet vil vektlegges

Betingelser:
Norsk Rockforbund har et seriøst, men uformelt arbeidsmiljø og er etablert i trivelige og lyse lokaler midt i Oslo Sentrum. Vi deler lokaler med ca 20 andre musikkorganisasjoner. Norsk Rockforbund har pensjonsordning og det trekkes 2 % av ansattes lønn. Lønn etter avtale. Helgearbeid må påregnes i forbindelse med seminarer og konferanser. Avspaseringsordning.

Kort søknad med CV og referanser sendes på e-post til monica@norskrockforbund.no eller til Norsk Rockforbund, Postboks 440, Sentrum, 0103 Oslo, så snart som mulig og innen 8. september. Det er ønskelig med tiltredelse snarest eller i løpet av september. Menn oppfordres til å søke!

For nærmere informasjon:
Daglig leder Monica Larsson, 9702 2420, Styreleder Kjersti Vikør 95 91 06 54

Publisert:

Del: