I stedet for å legge det massemediale Eurovisions-hysteriet for hat og flykte til skogs, inviterer et lite knippe kreative Oslo-sjeler til spas og moro og en aften i den grovt manipulerte euro-popens tegn. Lørdag er det dags for Modulert Grand Prix vol. 4.

Zweizz_på_toalett (Foto: Kim Sølve)

Av Carl Kristian Johansen

Lørdag arrangeres Modulert Grand Prix for fjerde gang. Ærverdige Spasibar i Oslo har vært arena for kalaset fram til i år, men i år skjer festen på Blå ettersom den russisk-inspirerte trash-pøbben har gått heden.

Konseptet er som følger: 12 lydkunstnere/artister får på forhånd utdelt, etter loddtrekning, to låter hver. Låtene skal remikses live på scenen av respektive artister og sendes direkte ut i salen, mens publikum får se Grand Prix-sendingen på storskjerm i bakgrunnen.

Blå-showet bindes sammen av Toastmaster Tilt aka Josy P. Arrangørene står også for avstemmingen som etter hvert vil avsløre kveldens vinner. Vinner de siste årene har vært Tut & Knore (2007) og Droolian (2008).

Inviterte artister i år, foruten tittelforsvarer Droolian, er:
— Palace of Pleasure
— Håkon Kornstad
— Vinny Villbass
— Die Bettys
— Metronomicon Audio Circuit Bending Team feat. Hovedtavla
— Pow Pow
— Captain Credible med Kru
— Peter Baden
— Moskva Show Band
— Julian Skar
— Zweizz og Homo Vinter

Siden dette er live-TV-mash-up som forholder seg til NRKs sendeplan starter kvelden tidlig. Dørene åpner kl. 19.30 på Blå. Vinneren forlenger kvelden med et ekstra sett, mens DJs Erlend Mokkelbost og Beinhard underholder folket etter sengetid.

Bildet er Zweizz live – fotograf er Kim Sølve. Video fra fjorårets Modulert Grand Prix finnes på denne YouTube-lenken.

Publisert:

Del: