Poptrioen Ephemera har skrevet kontrakt med BBCs tv-serie “På nett”, som også sendes på NRK. Seriens it-firma prioriterer nå Ephemera på sine nettsider. Også i Japan er interessen økende for bergensgruppa.

Ephemera

Neste uke flyr Ephemera fra Bergen til London for å gjøre to konserter og møte BBC. Kanskje blir det også spilt inn en musikkvideo i løpet av de fem dagene i London.

— Det er første gang Ephemera reiser utenfor Norges grenser. Det verste blir nok å snakke engelsk på scenen, sier Inger Lise Størksen i Ephemera til BA.

“A stunning new band playing melodic pop music with beautiful vocal harmonies” heter det om Ephemera på nettsidene til Seethru, som er firmaet fra BBCs tv-serie “På nett”. På hjemmesidene til “firmaet” er Ephemera nå hovedoppslag.

— Ephemeras musikk har gjort voldsomt inntrykk på alle som har hørt den her. Vi er forelsket i de enkle, fengende sangene og fortryllende harmoniene deres, har Seethru.co.uk-produsent Mike Fisher uttalt.

Også i Japan er det framgang. Hittil har jentetrioen solgt 12.000 eksemplarer av den egenproduserte platen «Sun» i Japan. Og nå ønsker jentenes japanske plateselskap Wood Records besøk av jentene til høsten.

Du finner Seethru her.

Publisert:

Del: