Østnorsk jazzsenters profesjonelle jazzorkester ønsker å komme i kontakt med flere slike i Østlandsregionen.

Ensemble Denada og Maria Schneider, foto: Thor-Egil Leirtrø/Moldejazz

Ensemble Denada er Østnorsk jazzsenters profesjonelle jazzorkester. Orkesteret har per i dag tretten faste medlemmet, og har som formål er å skape og formidle ny, norsk jazz og improvisert musikk i stort format. Hvert år gjennomfører ensemblet rundt ti konserter i inn- og utland fordelt på én eller to ulike produksjoner.

Orkesteret er nå i en fase hvor de ønsker å kartlegge og komme i kontakt med ulike komponister og musikkarrangører med tilknytning til Østlandsregionen.

I en pressemelding skriver orkesteret:

– Vi ønsker å høre fra deg som har gode ideer og interesse for å skape musikk på høyt kunstnerisk nivå for stort jazzensemble. Vi er ikke på utkikk etter ferdige verker, men søker arbeidsprøver i form av opptak og partitur eller idéskisser til nye produksjoner. Vi er også åpne for å ta i mot forslag fra utøvere som både er solister og komponister.

Alle henvendelser vil bli presentert for og vurdert av ensemblets kunstneriske råd. I første omgang ser de for seg å velge ut rundt tre komponister som de vil gå i videre dialog med, og at Ensemble Denada setter av noe prøvetid til repertoarutvikling i 2019.

Mer info om utlysningen kan du lese her.

Publisert:

Del: