4.-7. september arrangeres Bergen electronic music & art festival for femte gang. Denne gangen på Kulturhuset USF.

Ekko 2008/Foto: Ekkofest

I løpet av festivalen kan du oppleve over 30 ulike artister, og et bredt spekter av elektronika, dansbar klubbmusikk og eksperimentell samtidsmusikk i samspill med visuelle bidrag fra spennende kunstnere.

Ekko har siden oppstarten i 2003 blitt drevet på idealistisk basis med hjelp fra en rekke ildsjeler i Bergens musikkmiljø, og har hele veien fungert som et samlepunkt for byens aktører innen elektronisk musikk. Kjente artister som Annie og Datarock har vært knyttet til festivalen siden starten, og Ekko har hele tiden lagt vekt på å fremme lokale artister. Ekko ønsker å forene musikalsk og visuell kunst, og dessuten å skape en felles opplevelse for artister og publikum, heter det i en pressemelding.

På den musikalske delen av årets program finner man navn som Annie (Nor), Booka Shade (DE), The Whitest Boy Alive (Nor/DE), A certain ratio (UK), Blakc Dice (US), Radioclit (UK), Banjo or freakout (UK/ITA) og The New Wine (NOR), samt en rekke lokale DJs, blant annet Skatebård, DJ Asel (Hot!Hot!Hot!) og DJ Line Ira (Indiegranskauen).

I tillegg kommer kunstprogrammet, som i år har interiørdesign, arkitektur og grafisk trykk i fokus.

Et eget filmprogram kommer i tillegg – detaljert informasjon finnes på ekkofest.no

Publisert:

Del: