Etter vel avviklet by:Larm inviterer nå Trondheim Underground Radio til en ny musikkfest i Trondheims storstue, Studentersamfundet, for å feire to års drift. Arrangementet som skal avholdes lørdag 29. mars heter by:TUR, og har trøndelagsbandene Gåte, Johndoe, Brutal Kuk, Lumsk, Fru Pedersen og The Lionheart Brothers på programmet.

Gåte, live, Gunnhild

— Nå er det litt over to år siden Trondheim Underground Radio startet opp i det små, og denne kvelden er også en mulighet for oss til å feire dette, sier TUR-sjef Anders “Lon” Lund i en pressemelding fra TUR:

— Vårt håp for kvelden er at dette blir en like stor suksess som forrige års ett-års-markering, hvor Cadillac, Supervixen, Manifest, Zetored, Föfftemand and Basaflak spilte. Flere av bandene burde være godt kjente for de fleste, men spesielt Gåte og Johndoe har gjort seg bemerket i den senere tid med henholdsvis Spellemannspris og Zoom-turne/platekontrakt.

I tillegg til slike arrangement har TUR tidligere stått bak konseptet “TUR on ToUR”, som har gitt en scene til godt over 20 forskjellige band fra Trøndelagsregionen.

— Vårt ønske har helt fra starten av vært å skape et tettere miljø blant “undergrunnsartister” i Midt-Norge, og i tillegg være en ressurs for denne typen trøndersk musikk på internett, forteller Lund, som også føler at Trondheims musikkmuljø var sterkt delaktig i et vellykket by:Larm-arrangement:

— Nå ønsker vi å sette fokus på dette flotte miljøet igjen, og håper så mange som mulig tar en liten by:TUR med oss til Samfundet.

Mer informasjon om arrangementet finnes på TUR sine hjemmesider, som du finner lenken til nedenfor.

Publisert:

Del: