Gjennom månedlige arrangementer ønsker Brak å skape møteplasser for musikkmiljøet og andre kulturmiljøer i Bergen. Det første treffet finner sted på Landmark i kveld.

BRAK logo (stor)

I kveld kommer Monica Hannestad fra Design Region Bergen for å introdusere DRB og fortelle om samholdet og mangfoldet blant designerne i Bergen. Kjetil Horneland stiller for Kamikaze Media som har jobbet tett med forskjellige band og selskaper i musikkmiljøet, både ved design på cover, websider og musikkvideoer. Horneland vil snakke om samarbeidet mellom designer og artist, hva band bør tenke på når det gjelder design, hvordan de bør kommunisere med en designer og hva et band kan forvente av en designer.

Til slutt handler det om livescenen og det å bruke et annerledes uttrykk og scenedesign i konsertsammenheng. Her kommer Kjetil Aabø fra Casiokids og Aslak Helgesen fra Gosu som har utformet skyggedukketeateret, videoinstallasjoner og merchandise for bandet.

Det vil også være åpent for innspill og diskusjon fra salen om samhandlingen mellom design og musikk.

Eksakte datoer for de øvrige samlingene er ennå ikke satt, men de overordnede temaene vil være møter med filmmiljøet, scenekunstmiljøet, designmiljøet og mediemiljøet.

Første samling 26. februar, kl 20.00 – 22.00 på Landmark i Bergen.

Publisert:

Del: