Musikktjenesten Beat tilgjengelig for Android-telefoner, snart for iPhone.

Produktsjef Simen Wilberg i Beat.no, © Beat.no

Den norske strømmetjenesten Beat.no skiller seg fra andre tjenester som WiMP og Spotify ved at abonnentene kan ikke trenger å bruke et eget program for å høre på musikken – tjenesten kjøres i stedet rett fra nettleseren. Nå har Beat også lansert en mobilapplikasjonen. Den har fått navnet Beat Mobil, og Android-versjonen er nå tilgjengelig.

–Du åpner appen og der ligger alle spillelistene dine. Ett trykk og du har spillelisten offline. Ett trykk og du streamer over wifi eller 3G. Ett trykk og du finner de mest populære spillelistene fra andre brukere. Alt sammen er trådløst synkronisert, sier produktsjef Simen Wilberg i Beat i en pressemelding.

iPhone-varianten for øyeblikket er inne til godkjenning hos Apple og Wilberg regner med at den vil være på AppStore i løpet av få dager.

Beat.no er, i likhet med Wimp, en musikktjeneste som baserer seg på betalende medlemmer. For 99 kroner måneden får medlemmer tilgang til strømming av over 8 millioner låter, de kan gratis laste ned applikasjonen og kjøpe musikk som mp3-filer.

Publisert:

Del: