Med radiospilleren ”Bare Norsk” tilbyr NOPA (Norsk Forening for norske komponister og tekstfortattere) norsk musikk døgnet rundt, helt gratis. “Ikke noe prat – ingen nyheter – ingen diskusjoner – bare musikk” lyder slagordet.

Bare Norsk Radio_barebarn

— Hvis du har problemer med å komme i julestemning på grunn av lite snø, ikke fortvil. Norske komponister og tekstforfattere i NOPA ønsker med dette å vise deg en helt unik tjeneste som ikke koster deg noenting – en ren julegave, heter det fra NOPA.

“Julegaven” det er snakk om dreier seg om radiospilleren “Bare Norsk” som tilbyr nonstop spilling av norsk musikk 24 timer i døgnet.

Radioen er delt i tre ulike kanaler med tilhørende beskrivelse fra leverandøren:

Barenorsk
— Moderkanalen i vår satsning mot det musikkhungrige publikum. Her finner du musikk i de fleste sjangre. Denne kanalen blander stilartene på en overaskende måte. Lytt og la deg overraske av hva som produseres av kvalitetsmusikk i Norge.

Barebarn
— Kanalen som spiller musikk for barn. Her kan du virkelig gjøre et dypdykk i et musikalsk mangfold. Musikk for barn er et av de viktigste og mest meningsfulle kulturelle uttrykk i alle samfunn. Derfor er dette den første sjanger-relaterte kanalen vi har laget. Ikke minst håper vi dette vil være et tilbud til norske barn i utlandet.

Barejul
— Kanalen vi har laget for deg i desember. Det nærmer seg jul og nå kan du lytte til 24 timers norsk julemusikk – helt gratis!

Ikke for Mac-brukere
For å bruke ”Bare Norsk” kreves Windows Media Player versjon 9 eller nyere, og avspilleren fungerer dessverre bare for PC. Mac-brukere med Intel-prossessorer blir oppfordret til å installere Windows XP for å benytte seg av tjenesten.

Er utstyret korrekt er det i hvert fall mulig å klikke seg inn her for å nyte norsk musikk i alle fasonger.

Publisert:

Del: