Bransjefestivalen South By Southwest har invitert 18 norske artister i år.

Aftenposten skriver at dette gjør Norge til en av de best representerte nasjonene på verdens største bransjefestival. Bare England er større i Europa, og det er femte året på rad at det er slik.

— South By Southwest er et viktig utstillingsvindu mot USA og resten av verden. Det er derfor gledelig at så mange norske artister inviteres år etter år, sier Inger Dirdal, leder i Music Export Norway, til Aftenposten.

South By Southwest (SXSW) arrangeres i år fra 16. – 20. mars. Konsertene under SXSW strekker seg over fem dager og det er planlagt over 3000 konserter. Festivalen regnes for å være et viktig sted å vise seg fram for både etablert og nye artister grunnet det store antallet musikkbransjefolk som er tilstede.

— Med mer enn 2000 artister i aksjon, sier det seg selv at konkurransen om oppmerksomhet fra internasjonal musikkbransje og presse er knallhard, sier Dirdal, som også understreker viktigheten av å gjøre et grundig forarbeid med markedsføring hvis man ønsker å gjøre seg bemerket under festivalen.

Disse norske artistene opptrer på SXSW i mars:

Altaar
Benea Reach
Casiokids
Datarock
Death Crush
Forza
Harry`s Gym
DE Håker Flaten
Kvelertak
Marit Larsen
The Megaphonic Thrift
Mylittlepony
Nico D & Admiral P
Serpentine
Simon Says No!
Sondre Lerche
Tôg
Youth Pictures Of Florence Henderson

Publisert:

Del: