Resirkulerer musikkarven

Griegakademiet arrangerer mini-seminar.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Onsdag 9.mai er det duket for miniseminar på Griegakademiet i Bergen. Seminaret omfatter det pågående musikkarvprosjektet som ledes og koordineres av Nasjonalbiblioteket og Universitetet i Oslo.

Som prosjektleder av det pågående musikkarvprosjektet, vil Arvid O. Vollsnes åpne seminaret med å holde et innlegg om den norske notearvens tilstand i dag og det nasjonale arkiveringsprosjektet.

I tillegg til Vollsnes, vil dirigent og fiolinist Trond Sæverud presentere en resirkulert utgave av sin far Harald Sæveruds Symfoni nr. 2.

Sist ut i rekken av foredragsholdere på dette seminaret blir Audun Sannes Jonassen, som vil ta for seg myter og reelle kilder rundt hardingfelekonsert nr. 2, «Tri Fjordar» av Geir Tveitt.

Seminaret arrangeres av Griegakademiet - Institutt for musikk, UIB i samarbeid med Senter for Griegforskning, UIB. Mer info om program og tidspunkt kan du lese her.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Andreas Meland (Foto: Haakon Nordvik)

Strømme, eller ikke?

Lave inntekter fører fortsatt til at noen holder repertoar tilbake fra strømming. Mens Kirkelig Kulturverksted bremser, returnerer lille Hubro til strømmeuniverset.Les mer om dette

Erik Hillestad (Foto: kkv.no)

Hillestad i pluss

Kirkelig Kulturverksted slutter med å finansiere innspillinger. Dermed går selskapet i pluss i 2013.Les mer om dette

Oppussing ved Bergen Offentlige Bibliotek (Foto: Bergen Offentlige Bibliotek)

Ønsker lyd og liv på biblioteket

Kombinasjonen av lyttekvelder, konsertserier, debatter og foredrag skal bygge opp under bruken av musikksamlingen ved norske folkebibliotek.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten