Ny leder for Kongsberg Jazz

Kai Gustavsen er tidligere kultursjef i Hole kommune.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Kai Gustavsen er ansatt som ny daglig leder i Stiftelsen Kongsberg Jazzfestival. Gustavsen tiltrer i stillingen 15. juni 2012.

Gustavsen har erfaring fra offentlig, halvoffentlig og privat finansiert kulturliv. Han kommer direkte fra stillingen som kultursjef i Hole kommune, og har tidligere blant annet vært ansatt som markedssjef ved Drammens Teater.


Gustavsens viktigste oppgaver som daglig leder i Kongsberg Jazzfestival vil, i følge en pressemelding fra festivalen, være "å videreutvikle festivalen med basis i vår profil som en nytenkende og grensesprengende festival, samt å gjennomføre flyttingen av festivalens tyngdepunkt til vestsida. Videreutviklingen av folkefesten på og rundt Kirketorget vil stå sentralt i denne prosessen."

Kai Gustavsen er, og vil fortsatt være, medeier i Bragernes Konsert AS, som blant annet står ansvarlig for konsertene under Drammen Elvefestival. Gustavsen vil ikke lenger ha operative oppgaver i Bragernes Konsert, og styret i Kongsberg Jazzfestival ser i følge pressemeldingen ingen problemer med at han fortsetter som styremedlem og deleier i selskapet.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten