Jazz Evidence er årets jazzklubb

Kåret av Norsk Jazzforum.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Jazz Evidence i Kongsberg er tildelt prisen Årets Jazzklubb 2012 av medlems- og interesseorganisasjonen Norsk jazzforum.

I begrunnelsen for tildelingen heter det blant annet at Jazz Evidence, som med sine 50 år er blant landets eldste jazzklubber, er en moderne og veldrevet klubb som har hatt enorm betydning for utviklingen av jazzbyen Kongsberg.


Deles ut 1. februar
Prisen overrekkes av Tore Flesjø, daglig leder i Norsk jazzforum, onsdag 1. februar på EnergiMølla i Kongsberg i forbindelse med konserten med Petter Wettre Next Generation. Flesjø, som i en periode på ti år var daglig leder av Kongsberg Jazzfestival, har fulgt klubben tett gjennom årene.

– Det er veldig hyggelig å kunne overrekke prisen Årets Jazzklubb til Jazz Evidence. Gjennom min tidligere tilknytning til Kongsberg har jeg fulgt klubben på nært hold, og synes dette er velfortjent. Det er en ære å representere Norsk jazzforums styre i denne anledningen, sier Tore Flesjø i en pressemelding.


Bevisst og målrettet
Det er Norsk jazzforums styre, bestående av arrangører, festivaler og profesjonelle jazzmusikere, som tildeler prisen Årets jazzklubb til én av organisasjonens medlemsklubber.

I vurderingen legges det blant annet vekt på en bevisst og målrettet programpolitikk, god gjennomføring av arrangementene, god organisering og orden på økonomien. Prisen er på 25 000 kroner og overrekkes i forbindelse med Vinterjazz. Fjorårets vinner var Arendal Jazzklubb.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten