Extremafestivalen møter motbør

Verken ordfører eller politi vil mer.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

– Politiet anbefalte at vi skulle si nei forrige gang, og jeg var enig med politiet den gangen, og nå har det skjedd det samme. Nå er det slutt, sier Bærums ordfører Odd Reinsfelt (H) til VG.

Uttalelsen kommer etter at 182 personer ble tatt med narkotika under helgens Extremafestival på Kalvøya. Politiet selv mener at tallet ikke viser annet enn at de har satt inn ekstra mye ressurser denne gang, og skryter av samarbeidet med festivalen.

- Det har vært et ekstremt godt samarbeid med festivalen og vi mener at vi har lyktes ganske godt med å holde festivalen rusfri. Det vises på arrestasjonstallene, sier Berger.

I følge Berger er det ikke høyere narkotikabruk på Extremafestivalen enn andre steder.


OPPDATERT: Mandag ombestemte politiet seg. Nå vil også de ha en slutt på Extremafestivalen.

- Vi er ikke imot at det arrangeres gode musikkfestivaler på Kalvøya, men vi er nødt til å innse at akkurat denne typen arrangementer må frarådes, sa politimester Torodd Veiding i Asker og Bærum politidistrikt til Oslopuls.no.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten