Arendal Jazzklubb er Årets jazzklubb 2011

Norsk Jazzforums pris på 25 000 deles ut torsdag 3. februar.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Arendal Jazzklubb er tildelt prisen Årets Jazzklubb 2011 av medlems- og interesseorganisasjonen Norsk jazzforum. Prisen overrekkes i forkant av Vinterjazzkonserten med Scheen Jazzorkester torsdag 3. februar på Arendal Kulturhus. I begrunnelsen for tildelingen heter det blant annet at Arendal Jazzklubb er en profesjonell og veldrevet klubb med god og spennende programlegging.
 
Til tross for at Arendal Jazzklubb er drevet på frivillig basis, er det en profesjonell og veldrevet klubb. Kvaliteten på konsertene er høy og jazzklubben har utmerket seg gjennom god og spennende programlegging som framstår både romslig og dristig. Ikke minst kan programmet for den kommende våren bekrefte dette med en hovedvekt på etablerte norske jazznavn, men også internasjonale størrelser som Marilyn Mazur. Arendal Jazzklubb har opp i gjennom årene arrangert sine konserter på flere ulike steder, men har nå funnet sin selvfølgelige plass i nye Arendal kulturhus. Jazzklubben er en viktig faktor for programprofilen til kulturhuset, heter det i pressemeldingen fra Norsk Jazzforum.


Inspirere til samarbeid
Arendal jazzklubb kan vise til stabil drift og et godt miljø blant klubbens medlemmer. Gjestende musikere gir også svært gode tilbakemeldinger på Arendal Jazzklubb. Styret i Norsk jazzforum ønsker at tildelingen av prisen Årets Jazzklubb 2011 skal inspirere Arendal Jazzklubb til å fortsette det suksessfulle arbeidet i Arendal, og det gode samarbeidet med de andre aktørene på Sørlandet.

Prisen Årets jazzklubb tildeles hvert år én av Norsk jazzforums medlemsklubber. I vurderingen legges det blant annet vekt på en bevisst og målrettet programpolitikk, god gjennomføring av arrangementene, god organisering og orden på økonomien. Prisen er på 25 000 kroner og overrekkes under Vinterjazz.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten