Andsnes urfremfører Sørensen

Leif Ove Andsnes fortsetter sitt samarbeid med Bent Sørensen, og urfremfører en ny konsert av den danske komponisten søndag.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Leif Ove Andsnes 2009 (photo: Yngve Leonhardsen/MIC) 1

Urfremføringen finner sted under Det Norske Kammerorkester sin sesongåpning søndag. Orkestret holder konsert i Den Norske Opera sin store sal og blir samtidig for første gang ledet av sin nye kunstneriske leder, den nederlandske fiolinisten Isabelle van Keulen.

Programmet for konserten for øvrig er en klaverkonsert og konsertrondoer av Mozart samt Tsjaikovskijs serenade for strykere.

Konserten er utsolgt, og orkestret selger nå billetter til en åpen prøve tidligere på dagen, da med fremføring av Mozart og Sørensen.

Konsert søndag 11.oktober kl.18.00 i Den Norske Opera & Ballett, store sal. Åpen prøve samme sted kl.16.00.

Det er Den Norske Kammerorkester som melder dette.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om dette
Siste om kunstmusikk

04.04.2014

Kirkestemmer


Ballade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten