Rolf Wallins kontrolldress oppgraderes

Dette og flere andre NOTAM-prosjeker i september kan du lese mer om her.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Rolf Wallins kontrolldress/Foto: Eli Berge

I 1994 tok Rolf Wallin initiativ til et samarbeid med NOTAM om å lage en kontrolldress for bruk til sanntids scenefremføring av elektronisk musikkk.

I løpet av de siste månedene har Wallin i samarbeid med Anders Vinjar og Henrik Sundt oppgradert dressen, slik at den MIDI-baserte overføringsteknologien som gikk over kabel nå har blitt erstattet av et trådløst system basert på Open Sound Control. I forbindelse med dette bygges det nå et spesielt grensesnitt, og lydinnholdet har også blitt fornyet.


Nye NOTAM-kurs

Dette er et av flere prosjekter NOTAM er i gang med denne høsten. For øvrig blir det gjennomføring av to nye kurs som vil gå henholdsvis på senhøsten og på nyåret.

17. november starter et innføringskurs i Ableton Live som ledes av Sven Erga, og 5. januar vil det holdes et nytt ukeskurs i Studioteknikk ledet av Cato Langnes. Det åpnes for påmeldinger mandag 8. september.


Musikkteknologidagene 2008

NOTAM deltar også under årets musikkteknologidager, som finner sted i Bergen 10. og 11. september 2008. Musikkteknologidagene arrangeres i samarbeid mellom BEK, BRAK og Griegakademiet, UiB. Siden 2005 har musikkteknologidagene vært et faglig møtested for representanter for undervisningsinstitusjoner, produksjonsmiljøer, kunstnere, forskere, studenter og andre interesserte som på ulike måter arbeider med musikkteknologi.


Ung Nordisk Musikk Norge 2008

NOTAM er involvert i lydproduksjonen ved flere av Ung Nordisk Musikk (UNM-) festivalens arrangementer. UNM er en årlig festival for unge, nordiske komponister og musikere. Festivalen arrangeres på omgang i de nordiske land. I 2007 var det islandske UNM som inviterte til festival i Reykjavik, i 2008 er det Oslo som står for tur. Festivalen varer fra 30. august til 5. september.


Det er NOTAM som melder dette.
For mer informasjon om virksomheten fremover, se deres nettsider.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Andreas Meland (Foto: Haakon Nordvik)

Strømme, eller ikke?

Lave inntekter fører fortsatt til at noen holder repertoar tilbake fra strømming. Mens Kirkelig Kulturverksted bremser, returnerer lille Hubro til strømmeuniverset.Les mer om dette

Erik Hillestad (Foto: kkv.no)

Hillestad i pluss

Kirkelig Kulturverksted slutter med å finansiere innspillinger. Dermed går selskapet i pluss i 2013.Les mer om dette

Oppussing ved Bergen Offentlige Bibliotek (Foto: Bergen Offentlige Bibliotek)

Ønsker lyd og liv på biblioteket

Kombinasjonen av lyttekvelder, konsertserier, debatter og foredrag skal bygge opp under bruken av musikksamlingen ved norske folkebibliotek.Les mer om dette
Siste om kunstmusikk

04.04.2014

Kirkestemmer


Ballade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten