New York Voices til Oslo Konserthus med The Brazz Brothers

New York Voices inntar Oslo Konserthus sammen med The Brazz Brothers under Oslo Jazzfestival 2007.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

New York Voices 2007

- Denne verdensberømte gruppen tilhører vokaljazzens elitedivisjon sammen med grupper som Manhatten Transfer og Take 6, forteller presstalskvinne Lise Gulbransen i Oslo Jazzfestival.

New York Voices har sitt ståsted i jazz, men de henter inspirasjon fra blant annet latin, R&B og pop så vel som klassisk musikk. Kvartetten har utgitt seks CDer i eget navn, samt gjort gjesteopptredener på utallige innspillinger, inkludert en Grammy-vinner sammen med Count Basie Orchestra.

I tillegg har kvartetten samarbeidet live med en lang rekke kjente navn som for eksempel George Benson, Bobby McFerrin og Diana Krall. New York Voices har turnert verden over og gjestet mange av verdens største jazzfestivaler som for eksempel North Sea Jazz Festival i Holland og Montreal Jazz Festival i Canada.

Under årets Oslo Jazzfestival kan publikum altså oppleve kvartetten sammen Norges store jazzfavoritter The Brazz Brothers.

For øvrig kan Oslo Jazzfestival 2007 også by på en helaften med europeisk jazz i Oslo Konserthus. Italias verdenskjente pianist Enrico Pieranunzi spiller et solosett etterfulgt av Norges prisbelønte Geir Lysne Ensemble med The Grieg Code.

- Dette er europeisk jazz i mesterklasse. Både Pieranunzi og Lysne ble i år nominert i klassen for beste internasjonale utgivelse av Danmarks Radio, sier Gulbransen ifølge en pressemelding fra Oslo Jazzfestival.

Se ellers oslojazz.no for mer informasjon og komplett program.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten