Farverik høst med Ny Musikk

Ny Musikk har mange jern i høstens ild. ULTIMA Festivalen braker løs i morgen og holder på frem til 15. oktober. I november arrangeres Oslo Marathon sammen med Dans for voksne. Lydbokser skal installeres rundt om i Oslo. Og hva med mobile ringetoner spesiallaget av Lasse Marhaug og Maja Ratkje? Alt dette kan du lese mer om her:

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Balladeinstallasjon hos Ny musikk_2

ULTIMA Festivalen
29. september til 15. oktober:
Her er det mulig å oppleve - blant mye annet:
-Gratis asamisimasa med Ivar Frounberg konsert hver dag fra 3. til 7.10: Marcel Duchamp X 5
-Gratis NMK konsert den 13.10
-Cikada Duo den 1.10
-Cikada Ensemble den 5.10

Ny Musikk minner også om årets Ars Nova Konferanse: ”Music As Memory”

Ny Musikk Ringetoner
Er du lei av ringetonen din? Vil du ha noe annerledes? Noe originalt og distinkt? Eller kanskje du liker å skremme folk? Da kan Ny Musikks ”Truetones” være noe for deg. Maja Ratkje/Lotta Melin, Lasse Marhaug og Øyvind Torvund har spesialkomponert hver sin ringetone som du kan få høre og laste ned veldig snart!

Mer info følger i oktober meldes det fra Ny Musikk.

Oslo Marathon
"Dans For Voksne med Ny Musikk":
Lydkunst, konserter, mobil samtidsmusikk, artist talks og teorisymposium! Det fristes med navn som Sten Hanson, Leif Elgren, Charlemagne Palestine, og Whitehouse - bare for å nevne noen. Dette blir en heftig uke, for å si det rett ut.

Maratonløpet varer fra 7. til 13.11.

Galleri Ny Musikk
"Hit That Piece of Ivory There". Vernissage, lørdag 11. november:
Ny Musikks kontorlokaler i Tollbugt. 28 i Oslo omgjøres til Galleri Ny Musikk hvor flere unge kunstnere vil stille ut sine lydbaserte verker.

Utstillingen står til 30. november.

L-o-k-a-l lyd
I løpet av høsten 2006 monteres tre lydbokser i forskjellige lokalmiljø i Oslo. Den lokale lydboksen (LLB), vil inneholde lyd som på en eller annen måte kan knyttes til lokalmiljøet den er montert i. Brukeren får tilgang til lyden ved å plugge inn sitt eget headsett. L-o-k-a-l lyd har som målsetning å utvikle et nettverk av lokale lydbokser og på den måten bidra til nye visningsrom for lydkunst.

L-o-k-a-l lyd utvikles i løpet av høsten 2006.

Et medlemsskap i Ny Musikk sikrer gratis inngang på alle deres produksjoner/konserter, samt spesialpriser på flere konserter og danseforestillinger gjennom året. I tillegg får du tilsendt flere tidsskrift om samtidsmusikk i løpet av et år (Parergon, Nutida Musikk og Autograf). Det er gratis medlemskap ut 2006.

For mer detaljert informasjon anbefales sidene til Ny Musikk. Sjekk også ULTIMA sine hjemmesider.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om dette
Siste om kunstmusikk

04.04.2014

Kirkestemmer


Ballade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten