TONO: Svar vedrørende "Tonofile"

- Det er riktig som Jon Hegre skriver, at i avtaletilbudet Tellé Records fikk fra TONO i april måned, var tariffen kr, 1,60 pr nedlastning, forteller underdirektør Berit Kolstad i TONO. I en prøveperiode frem til sommeren 2004 er prisen derimot satt ned til 80 øre per nedlastning, og dette tilbudet vil være likt for alle. - Platesalget er for nedadgående, og for TONO er det et selvfølgelig mål at folks oppmerksomhet skal være rettet mot lovlige tjenester på nettet, framfor de ulovlige, skriver Kolstad videre.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Berit Kolstad (Foto: TONO)

Av Berit Kolstad, Underdirektør, TONO

Det er riktig som Jon Hegre skriver, at i avtaletilbudet Tellé Records fikk fra TONO i april måned, var tariffen kr, 1,60 pr nedlastning. Vi ser nå at dette skulle vi ha redegjort for tidligere i denne debatten, og vi beklager at det ikke ble gjort.

Det er imidlertid et faktum at den samme tariffen på nevnte tidspunkt også var gjeldende for andre tilsvarende brukere, herunder musikkonline.no. Videre er det et faktum at om Tellé eller andre ønsker slik avtale i dag, vil de få denne til gjeldende tariff, kr. 0,80. Tariffen er nedsatt i en prøveperiode fra 1. juli 2003 til og med 30. juni 2004 og gjelder selvfølgelig for alle brukere. Opplysninger om vilkår og tariffer er tilgjengelig på TONOs hjemmesider.

Det er klart det er et PR-stunt for norsk musikk når TONO i samarbeid med de norske plateselskapene byr på gratis nedlastninger av musikk i 5 dager.

Platesalget er for nedadgående, det vet vi alle. For TONO og alle andre som lever med og av musikk, er det et selvfølgelig mål at musikk på nettet skal være lovlig tilgjengelig for brukerne, og at folks oppmerksomhet skal være rettet mot lovlige tjenester på nettet, framfor de ulovlige.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Fra Musikk i tall 2012 (Foto: Norsk kulturråd/Rambøll Management Consulting)

Musikk i tall

I dag presenteres tall for norsk musikkbransje fra 2012, første steg mot en årlig statistikk. Les rapporten her.Les mer om dette

Andreas Meland (Foto: Haakon Nordvik)

Strømme, eller ikke?

Lave inntekter fører fortsatt til at noen holder repertoar tilbake fra strømming. Mens Kirkelig Kulturverksted bremser, returnerer lille Hubro til strømmeuniverset.Les mer om dette

Erik Hillestad (Foto: kkv.no)

Hillestad i pluss

Kirkelig Kulturverksted slutter med å finansiere innspillinger. Dermed går selskapet i pluss i 2013.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten