Runar Eggesvik ny festivalsjef for by:Larm

Runar Eggesvik, som er primus motor for Café Mono i Oslo, og en av gründerne bak Øyafestivalen, blir nå ny hovedansvarlig for by:Larm LIVE. Eggesvik tar over stillingen etter Jarle Savio, og gleder seg til å sette i gang med arbeidet. - Min første vurdering etter en rask gjennomgang av de rundt 1000 demoene som er sendt inn, tilsier at det kommer til å bli et veldig bra festivalprogram i Bergen, sier han.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Runar Eggesvik

30. september gikk fristen for artistpåmeldingen til by:Larm ut for denne gang. Som i fjor har by:Larm opplevd en enorm pågang med rundt 1000 innsendte bidrag. I løpet av den nærmeste fremtid skal bunken reduseres til ca. 50 artister som får opptre under by:Larm i Bergen 12., 13. og -14 februar 2004.

- Samtidig er vi også glade for å kunne meddele at Runar Eggesvik har blitt nytt styremedlem og festivalansvarlig i by:Larm, sier dalig leder Erlend Mogård Larsen. - Runar Eggesvik er kjent som primus motor bak Cafe Mono og en av gründerne bak Øyafestivalen, og er en sann musikkentusiast med mange jern i ilden.

Runar Eggesvik vil ha hovedansvaret for by:Larm LIVE, og overtar etter Jarle Savio.

- by:Larm har alltid vært opptatt av å finne nye og spennende artister, noe som jeg til daglig jobber med som bookingansvarlig på Mono, og som også var grunntanken da vi startet Øyafestivalen, sier den nyslåttte festivalsjefen.

- Min første vurdering etter en rask gjennomgang av de rundt 1000 demoene som er sendt inn tilsier at det kommer til å bli et veldig bra festivalprogram i Bergen. Jeg skal bidra til at by:larm fortsetter å fokusere på bandene på vei opp og frem. I tillegg er det en viktig oppgave å jobbe for at det internasjonale fokuset på festivaldelen skal vokse, sier Eggesvik .

Festivalprogrammet for by:Larm LIVÈ velges ut av en egen festivalgruppe. Denne består av festivalansvarlig Runar Eggesvik, to personer fra by:Larm administrasjonen og elleve ressurspersoner fra vertsbyen. Følgende personer sitter i denne festivalgruppen: Line Endresen, Teddy Touch, Totto Mjelde, Torfinn Nergaard Andersen, HP Gundersen, Ivar S. Peersen, Thomas Larssen, Karin Park, Tonje Kaada, Siv Anette Johansen, Tor Tessem, Øystein Ronander og Erlend Mogård Larsen.

Det endelige programmet for by:Larm LIVE vil bli offentliggjort i desember.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten