Mer Lunt i Logen

Konsertserien "Lunt" i Gamle Logen i Oslo har hittil hatt to vellykede konserter, og presenterer nå den neste. Onsdag 20. mars er det klart for dobbeltkonsert, med Solveig Slettahjell og [tu'ba].

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Solveig Slettahjell

Solveig Slettahjell kom nylig med plata "Slow Motion Orchestra", og har mottatt strålende kritikker. Duoen [tu'ba], bestående av Live Maria Roggen og Lars Andreas Haug, er tilbake, etter en to år lang konsertpause.

Solveig Slettahjell, også kjent fra gruppene Squid og Kvitretten, presenterer på debutplaten et knippe nye, lavmælte varianter av kjente jazzklassikere. På scenen i Gamle Logen har hun med seg Morten Qvenild (piano), Mats Eilsertsen (bass), Per Oddvar Johansen (trommer) og Sjur Miljeteig (trompet).

Duoen [tu'ba] består av den unike besetningen vokal og tuba, og spiller her sin første konsert på to år. Kom i 1998 ut med den kritikerroste plata "[tu'ba]". Duoen består av Live Maria Roggen (vokal) og Lars Andreas Haug (tuba).

Denne artikkelen publiseres i samarbeid med Norsk Jazzforum, og kan også leses på deres eget nettsted: jazzforum.no

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten