Ny styreleder i Norsk jazzforum

Jan Ole Otnæs ble valgt til ny styreleder i Norsk Jazzforum under landsmøtet på Fornebu utenfor Oslo 5. og 6. mai. Han overtar etter Halvard Kausland, som har sittet ut perioden på fire år.

Del artikkelen på:
                    |     Mer

Jan Ole Otnæs

Rundt 70 delegater var til stede på Norsk Jazzforums landsmøte, der et viktig punkt var arbeidet med å styrke jazzmiljøenes kontakter med de politiske myndigheter. Det ble lagt vekt på at Norsk Jazzforum må være en godt synlig organisasjon i slike sammenhenger, for å trygge den kulturpolitisk viktige rollen som jazzen innehar i dag. Dette emnet hadde også vært oppe under jazzkonferansen i Kongsberg i mars.

Det ble ellers fokusert på samarbeid med andre aktører, der samarbeidet mellom de regionale jazzsentrene blir viktig. Dessuten tok man opp spørsmålet om en nasjonal jazzscene, som er et arbeid som er høyt prioriterty styreleder, og vil ha det vervet de neste to årene.

Styret i Norsk Jazzforum består nå av følgende personer: Jan Ole Otnæs (styreleder), Lars Mossefinn (nestleder), Terje Gewelt (styremedlem), Svein Folkvord (styremedlem), Frode Sannum (styremedlem), Erling Aksdal jr. ( styremedlem) og Ingrid Brattset (styremedlem). For vararepresentanter, musikerutvalget og et komplett referat av landsmøtet, anbefaler vi en tur innom Norsk Jazzforums utmerkede hjemmesider.

Del artikkelen på:
                  |     Mer

Kommentarer:

Kom gjerne med informasjon, argumenter og synspunkter. Du kan enten kommentere via din Facebook-profil, eller, om du ikke har det, via vårt lokale kommentarsystem. Vi krever uansett at du underskriver med fullt navn. Alle kommentarer må godkjennes av redaksjonen før de offentliggjøres (mer om Ballades kommentarsystem). På forhånd takk!


Lokale kommentarer:

Legg til ny lokal kommentar

Ingen lokale kommentarer er lagt til

Siste fra forsiden

Marianne Sveen (Foto: Linn Carin Dirdal)

Skriver på fonetikk og overtoner

– Uten at man tenker over det bevisst, så tror jeg det er overtonene som inviterer til ulike melodier, sier Marianne Sveen. Ballade møtte artisten og komponisten til en prat om det å skrive musikk.Les mer om dette

F.v. Helene Myklemyr Bolstad (nestleiar), Per Øyvind Tveiten (leiar) og Mari Skeie Ljones (nestleiar) i FolkOrg
 (Foto: Knut Aastad Bråten)

Unyanserte påstander

INNLEGG: I programmet Vårt lille land på TV2 sist søndag fremstiller Gerhard Helskog folkemusikken som et pengesluk, og stiller spørsmål om tilskuddene bidrar til å stagnere utviklingen. Fremstillingen er både feil og unyansert, mener FolkOrg – organisasjon for folkemusikk og folkedansLes mer om dette

Caroline Ailin (Foto: Presse)

Kunsten å forstå en artist

Låtskriver Caroline Ailin gjør kommersiell karriere i London. Snart går turen også til USA. - Det handler om å finne balansen mellom det ingen andre har gjort og noe som appellerer, sier hun.Les mer om detteBallade · Kongens gate 24 , 0153 Oslo
  Redaktør Ida Habbestad · ida@ballade.no
Vil du annonsere i Ballade? Ta kontakt med: Sture Bjørseth · sture@ballade.no · Mob: 95 43 60 31
Ballade drives etter redaktørplakaten og vær varsom-plakaten