Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
15. desember 2019
Tid:
15:30-16:30
Nettsted
Sted:
Vulkan Matsal (2. etg i Mathallen)
 
Vulkan 5, 0178
+ Google Map
15. desember 2019

Hjertelig velkommen til en minimalistisk julekonsert med strykekvartetten Vulkan Quartet og ballettdanser Julie Schartum Dokken. En rolig og annerledes julekonsert som skaper et pusterom i julestria.
Vi lever i en tid hvor de ytre tingene tar stadig mer fokus. På denne konserten skalerer vi ned og går innover for å finne julefred i det enkle.
På konserten får dere se Julies egen koreografi til Philip Glass strykekvartett nummer 3. I tillegg danser Julie til \\\”Svanen\\\” av Saint-Saëns, fritt etter den legendariske koreografien til Mikhail Fokine.
Konserten er gratis og åpen for alle.

Program
Trad.: Now found is the fairest of roses
arr. Den Danske Strygekvartet
P. Glass: Strykekvartett nr. 3
H. A. Brorson: Mitt hjerte alltid vanker
arr. Sander Tingstad
A. Corelli: Concerto Grosso ”Per la notte di Natale”
C. Saint-Saëns: Svanen

Sted: Vulkan Matsal, 2. etasje i Mathallen
Tid: 15:30-16:30
———————
Vulkan Concert Series er ny konsertserie på Vulkan i Oslo, med klassisk musikk i en intim og uformell setting, hvor publikum kommer tett på utøverne. Vulkan Quartet vil spille på alle konsertene, og har også med seg mange spennende gjester.

Vulkan Quartet er en ung strykekvartett som brenner for å gi deg en fantastisk opplevelse av et vidt spenn av klassisk musikk. I samarbeid med koreograf Kyrre Texnæs jobber vi med regi og bevegelse, og ønsker å lage helhetlige forestillinger med musikken i sentrum. Vår drøm er at du skal få en ny og intens konsertopplevelse. Alle er velkommen, om du har mye, lite eller ingen kjennskap til klassisk musikk fra før.