Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
14. september 2019
Tid:
13:00
Nettsted
Sted:
Café de Concert
 
Vulkan 34, 0175 Oslo
+ Google Map
14. september 2019

Velkommen til den aller første konserten i Vulkan Concert Series!

Denne festen vil du ikke gå glipp av!!!

Vulkan Concert Series er ny konsertserie på Vulkan i Oslo, med klassisk musikk i en intim og uformell setting, hvor publikum kommer tett på utøverne. Vulkan Quartet vil spille på alle konsertene, og har også med seg mange spennende gjester.

Vi åpner konsertserien med en sprudlende konsert der Schumanns klaverkvintett rammer inn en håndfull musikalske perler. I tillegg til Vulkan Qartet vil dere få høre pianist Thomas Stenborg og møte vår samarbeidspartner Kyrre Texnæs. Etter konserten serverer vi bobler til alle i nabolokalet Kyrre Texnæs studio!

Vulkan Quartet er en ung strykekvartett som brenner for å gi deg en fantastisk opplevelse av et vidt spenn av klassisk musikk. I samarbeid med koreograf Kyrre Texnæs jobber vi med regi og bevegelse, og ønsker å lage helhetlige forestillinger med musikken i sentrum. Vår drøm er at du skal få en ny og intens konsertopplevelse. Alle er velkommen, om du har mye, lite eller ingen kjennskap til klassisk musikk fra før.

Vulkan Quartet hadde sin debutkonsert i Kyrre Texnæs Studio i desember 2018 og har siden hatt flere konserter i Oslo. Kvartetten be plukket ut til å spille på bransjetreffet Arena Klassisk i mai 2019 og var på turné i Nord-Norge og på Innlandet sommeren 2019. Kvartettens medlemmer er Kaja Pernille Østervold og Sander Tingstad på fiolin, Maren Nygård på bratsj og Marit Johansen på cello.

Det blir seks konserter sesongen 2019/2020. Alle konsertene er GRATIS, og varer i underkant av en time. Velkommen til en musikalsk opplevelse utenom det vanlige!

Konsertserien er støttet av Furestiftelsen, samt eier av Vulkan, Aspelin Ramm.