Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
23. september 2019
Tid:
18:00
Nettsted
Sted:
Restaurant Credo
 
23. september 2019

Emilia Amper, nyckelharpa og sang
Torstein Fosmo, tenor
Sigmund Tvete Vik, fiolin
Anders Larsen, fiolin
Bergmund Skaslien, bratsj
Marit Aspås, cello
Trine Knutsen, fløyte
Polkabjørn og Kleine Heine

Opplev musikk og kjøkken på topp internasjonalt nivå, kortreist og kontinentalt på samme tid.
Trondheim kammermusikkfestival er stolte over å samarbeide med Credo Restaurant også i år, ikke minst etter at Credo tok steget opp i Michelinstjernehimmelen. I de fantastiske lokalene på Lilleby får du oppleve tett samspill mellom mat,vin og musikk.

Du kan velge mellom to forskjellige pakker:
Jossa start kl 19.30 med folkemusikk og kortreist mat som forrett på Mesaninen før du går ned i Delikatessen og får oppleve ekte italiensk Bella Notte-stemning. Deretter går du inn i Jossa til hovedrett, dessert, variert musikk og ikke minst avslutning ved Polkabjørn og Kleine Heine. Her får du tre retter + vinpakke for kun kr 1050. Det er bare å glede seg.

Credo er den ultimate helaften og starter allerede kl 18.00. Her blir det folkemusikk og kortreist mat på Mesaninen og italiensk stemning i Delikatessen før du går inn i de eksklusive Credo-lokalene som har kun 30 plasser. Alle musikerne vil bidra mellom de fantastiske rettene, fra vakre sanger og sødmefylt strykekvartett til humoristisk jodling og strupesang. Cirka 22 retter + vinpakke til kr 3500 – garantert en kveld du sent vil glemme!