Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Start:
21. september @ 20:00
Slutt:
22. september @ 02:00
Pris:
330 / 275 nok
Nettsted
Sted:
Cosmopolite Scene
 
Vogtsgata 64, 0477 Oslo
+ Google Map
21.-22. september 2018

Det er klart for en spektakulær tangofest når El Muro og Cyrena & Steinar inviterer til konsert og milonga i samarbeid med Oslo Tangoklubb. Med seg på scenen har de en av Argentinas mest ettertraktede tenorer, Martin Alvarado.

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband stiftet i 2016 som i løpet av kort tid har gjort seg bemerket på tangoscenene i Europa. De gjorde sin Argentina-debut i mars med opptredener på legendariske tangoklubber som La Viruta, Salón Canning og Usina del Arte. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.

Home

Danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal gjorde sitt inntog på norske TV-skjermer som deltagere under årets sesong av Norske Talenter. Et begeistret dommerpanel skrøt de opp i skyene og konstaterte at dette var dans i verdensklasse. Paret har opptrådt på festivaler og show rundt om i Europa, i Buenos Aires, New York og Bangkok. De er blitt berømmet for sin eleganse og lidenskap. 
http://www.cstango.no/

Den argentinske tenoren Martin Alvarado har blitt omtalt av den kjente tangokanalen La 2×4 som “en av de store stemmene innen tango i dag”. Han har gjort stor suksess i Finland og Russland med opptredener på blant annet Kremlin Palace Concert Hall i Moskva, Shostakovich Philharmonic Hall i St. Petersburg og Savoy Theatre and Music Centre i Helsinki. Martin er kjent for sine ærlige og følelsesmessige opptredener, kombinert med en avslappet og karismatisk scenetilstedeværelse.
http://martinalvarado.info/

I løpet av kveldens show vil det bli mulighet til å både danse og lene seg tilbake og nyte artister av topp internasjonal klasse. Det vil bli holdt gratis nybegynnerkurs i tango med Cyrena & Steinar fra kl. 20-21. Senere vil de også gi en forrykende danseoppvisning! Etter konserten fortsettes det med milonga til DJ Ina Eriksen utover de sene nattetimer. 

Velkommen til fest!

Lineup:
Juan Pablo de Lucca – klaver
Åsbjørg Ryeng – bandoneón
Karl Espegard – fiolin
Benjamin Groisman – kontrabass
Martin Alvarado – sang
Cyrena Drusine & Steinar Refsdal – dans

Konserten arrangeres i samarbeid med Ramon Gimenez og Oslo Tangoklubb.