Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
14. oktober 2018
Tid:
17:30-19:30
Pris:
100kr/200kr
Nettsted
Sted:
Belleville, Cosmopolite
 
Vogts gate 64, 0477 Oslo
+ Google Map
14. oktober 2018

Sidsel har en god grunn til å feire! Med sine elektriske harper gir hun ut sitt debut album og inviterer til releasekonsert sammen med to sine trommiser, Arild Torvik og Marcus Lewin på Belleville, Cosmopolite i Oslo.

Musikken, full av rytme og energi, vil mest sannsynlig få deg til danse, smile og henføre. Sidsel bringer frem el-harpens perkusive og rytmiske potensiale, med effekter som får en el-gitarist til å ønske seg ti ganger så mange strenger.

Parallelt med sin base som soloharpist i Kringkastingsorkesteret (KORK) har Sidsel sitt trio-prosjekt, og dette er langt utenfor klassisk allfarvei. Gjennom eksperimentell og leken bruk av elektrisk harpe har hun skapt et lydbilde som både er overraskende og tøft, da det ikke bare er trommisene som skaper grooven, men harpen selv. Dette har hun fått god hjelp til gjennom nært samarbeid med norske låtskrivere som har spesialkomponert musikken til henne og elharpene. Den fantastiske gitaristen Hallgrim Bratberg har også vært Sidsels gode hjelper i å skape om gitareffekter til kule elharpeeffekter! Endelig er resultatet her: et album med 8 varierte og heftige låter, skrevet av Hallvard Vaaland, Ingrid Kindem, Eirik-André Rydningen og Sindre Hotvedt.

Velkommen til en opplevelse der alle klisjeer om harpen som et engleaktig instrument gjøres til skamme, når el-harpen kobles sammen med to de perkusjonistene.

Etter denne konserten vil du med sikkerhet vite at harpe kan være så mangt.

Medvirkende:
Marcus Lewin (trommer)
Arild Torvik (percussion)
Lyd: Morten Skanche