Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
30. september 2018
Tid:
20:00-22:00
Pris:
Billetter: 200/150 (Studenter, medlemmer av Samspill, Kampenjazz og Jazzforum) Forhåndssalg: https://nordicblacktheatre.hoopla.no/sales/ (+10 kroner i billettavgift)
Nettsted
Sted:
Cafeteatret
 
Hollendergata, 8, 0190 Oslo
Tel:
91620017
30. september 2018

Kouame Sereba – vokal, vest-afrikanske tradisjonelle instrumenter (dodo, bogarabou, djembe, kalimba, kaké, perkusjon, seljefløyte), Rolf-Erik Nystrøm – saxofoner
Multiinstrumentalist Kouame Sereba,som i 2005 ble tildelt TONOs 75-årsjubileumspris og saksofonist Rolf-Erik Nystrøm tar deg med på en musikalsk reise ispedd en god dose improvisasjon og spilleglede.
I mer enn 25 år har Kouame Sereba fra Elfenbenskysten formidlet musikk i toppklasse til et norsk publikum, der han rører seg elegant mellom folkemusikk, samtidsmusikk og moderne afrikansk musikk.
Få kjenner sitt instrument bedre enn saksofonisten Rolf-Erik Nystrøm. Med karakteristisk energi og målrettet dedikasjon avlurer han enhver musikalsk situasjon for klanglige hemmeligheter.
Med en åpen og fordomsfri holdning til all musikk, utfyller de hverandre. Men de to lar også lytteren få følge med på de musikalske reisene. Fra de heftigste rytmer og kakofonier av ukjente klanger til de vareste og vakreste øyeblikk.
Nøkkelen er en bunnløs respekt for musikken de spiller. Nakent og ærlig, kompromissløst og lekent, levende og utfordrende.
La deg lede med til en musikk som kommer innenfra og hinsides fra. Leken musikk som kommer fra ingensteds og allesteds.

Kouame Sereba og R-E Nystrøm – Jonabalo

Kouame Sereba og R-E Nystrøm

Rolf-Erik Nystrøm – Inner Song

Dokumentar Nystrøm

Kouame Sereba

Kouame Sereba