Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
24. oktober 2019
Tid:
21:00-22:30
Pris:
200 kr
Nettsted
Sted:
Underlig scene
 
Valkendorfsgate 1b, 5012 Bergen
+ Google Map
24. oktober 2019

Hilde Trætteberg Serkland er artist og låtskriver fra Bergen.
Høsten 2018 startet hun innspilling av sin debutplate i Havnelageret studio med Helge Lilletvedt og Daniel Birkeland som produsenter, og nå er albumet “Puste i firkant” klar til slipp!

I mars 2019 kom hennes første singel “Danse” som ble fulgt opp av singelen “Søndag” rett før sommeren. Disse har fått fin respons, og har også blitt spilt på radio. Hennes tredje singel “Holder du meg?” ble sluppet torsdag 29.august.

Hilde kommer til Underlig med fullt band:
Helge Lilletvedt – tangenter
Halvor Folgerø – bass og fagott
Ivar Thormodsæter – trommer
Håvard Funderud – trombone og kor
Elin Hestenes – kor

– og i tillegg kan det dukke opp noen gjester på en låt eller to:)

”Puste i firkant” er et album med sanger hvor hver sang utgjør en liten fortelling. Ofte kretser det rundt hva som oppstår når du og jeg skal forsøke å leve sammen i en tid hvor alle skal finne seg selv – og forsøke å holde angsten på avstand. Hildes låter kjennetegnes av sangbare og lekne melodier med tekster på norsk. Musikalsk er låtene tydelig påvirket av musikkteateret, ispedd en god porsjon visepop. Hun sier selv “Jeg er opptatt av hvordan melodi og tekst virker sammen, og leter alltid etter den lille tvisten som skaper poesien i en sangtekst. Mitt mål er å skrive fortellinger som treffer livene til dem som lytter – at låtene skal si noe om tiden og verden vi lever i.
Lytt gjerne her: https://open.spotify.com/artist/0d9x1LGnrueVI7axXifQlj?
si=S6in5CfLSTaAaa6jvHUSzA
———
Om:

Hilde Trætteberg Serkland er skuespiller, låtskriver og sanger. Hun har arbeidet ved Oslo Nye Teater, Hordaland Teater, Den Nationale Scene og gjennom Den Kulturelle Skolesekken/Spaserstokken. For mange er hun nok også kjent som én av fire søstre i kabaretgruppen “Søstrene Trætteberg”. Hilde arbeider nå frilans med ulike prosjekter både som utøver, tekstforfatter og pedagog. Høsten 2019 slipper hun sitt første album “Puste i firkant”.