Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Start:
27. august 2016 @ 21:00
Slutt:
28. august 2016 @ 02:30
Pris:
200
Nettsted
Sted:
 
Samfunnssalen Oslo
 
Arbeidersamfunnets plass 1, 0183 Oslo
Tel:
21 68 33 00
27. august 2016-28. august 2016

PROGRAM OSLO LUSOFONI FESTIVAL 2016

LØRDAG 27.8 – på Samfunnssalen
Kl. 21:30 • Guitarradas: Joel Oliveira, Portugal
Kl. 22:00 • Hege Øversveen “Norcabo”, Norge
Kl. 22:30 • Ben da Veiga, Norge / Kapp Verde
Kl. 23:00 • Mirri Lobo Band, Kapp Verde / Portugal
Kl. 00:00 • Live sound mixing: Snow Boyz, Angola
Kl. 00:30 • DJ Leo Rio, Brasil

I år arrangeres Oslo Lusofoni Festival for tredje gang i Oslo, med minst like mye musikk og moro, støttet av Oslo kommune.

Vi har gleden av å presentere artister fra Kapp Verde, Norge, Angola, Portugal, samt After Party med DJ Leo Rio fra Brasil lørdag 27. August på Samfunnssalen i Oslo.

Mirri Lobo

En av Kapp Verdes største stemmer, kommer til Norge! MIRRI LOBO heter han. En særdeles sympatisk mann som nok opplevde å være litt i skyggen av sin den gang så berømte bror, sangeren Ildo Lobo, vokalist i 80tallets største band på øyene, “Os Tubarões”. Karrieren har vært litt av og på, med veldig få, men til gjengjeld så gjennomarbeidede plater. Den siste, “Caldera Preta” (etter det jeg vet…) kom i 2012. Vil du høre en varm og mild stemme, og savner Cesária Évora,
så benytt sjansen! – En voksen artist som har modnet med verdighet. – En sjelden mulighet til å få høre ham på våre bredegrader her i Oslo…

Hege Øversveen

Videos


Hege Øversveen fra Biri spiller under Oslo Lusofoni Festival i samarbeid med Norcabo Prosjektet støttet av Hedmark fylkeskommune. Hege er en artist som elsker å stå på scenen. Utstråling og formidling av historier treffer publikum. Dette kan være på en intimkonsert med publikum en meter unna scenekanten, eller en festivalkonsert med full trøkk. Hun ligger i et melodiøst grenseland mellom country, pop og rock. Det har blitt sagt at hun vet å balansere mellom Hank Williams’ hulking og Sheryl Crows trøk.

Snow Boyz

Gladguttene i Snow Boyz vant mange hjerter under Norske Talenter 2011! Snow Boyz består av Rafael Domingos (Tixy Baby) og Paulo Domingos (Skippy Boy). Begge er brødrene og kommer opprinnelig fra Angola. De har fått mye oppmerksomhet etter Norske Talenter, og var også med på Se og Hørs sommerturné 2011.

Joel Oliveira
https://www.facebook.com/joel.oliveira.16568?fref=ts
Joel Oliveira kommer fra Portugal og har bodd i Norge i ca 3 år, men dessverre så ukjent for de fleste fra lusofoni miljøet. Han presenterer GUITARRADAS fra Coimbra, med hensikt å sikre og å lytte til folk fra utover havet, med guitarrada solo og stilen fra Coimbra, som har påvirket han i løpet av hans karriere.

Bernaldino da Veiga “Ben”
https://myspace.com/bernardinodaveiga
Gitarist og sanger Bernardino da Veiga har bodd i Norge i mange år og Da Veigas musikk er sterkt preget av hans begeistring og enorme appetitt for rytmer som Funana, Coladera og Morna.

DJ Leo Rio
https://www.facebook.com/djleodorio/
DJ Leo Rio fra Brasil spiller kizomba og zouk, krydret med litt samba og afro beat m.m. etter konserter. Dette blir en festaften viet til verdensmusikk, kizomba, zouk og divers!

Her blir det upbeat-rytmer, romdrinker, pene mennesker, heftig dansing og Tropical Stemning! Kle deg ut, ta med deg godt humør, dansesko og bli med på festen!

CC: kr 200
Det er kontant betaling i døra!
Billetter. Vi åpner dørene kl. 21.00, du kan få kjøpt billett i døra fra kl. 20.00. Du kan også reservere billetter ved å sende en e-post til oslofestivaldalusofonia@outlook.com

Kontakt:
oslofestivaldalusofonia@outlook.com
https://www.facebook.com/groups/festivaldalusofoniaoslo