Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Start:
6. november 2019 @ 19:00
Slutt:
8. november 2019 @ 22:00
Pris:
150-650
Nettsted
Sted:
Grieghallen
 
Edvard griegsplass 1, Bergen
Tel:
55216150
6. november 2019-8. november 2019

BLODIG HEVN, KJÆRLIGHET OG SAFTIGE KJØTTPAIER ER NOEN AV INGREDIENSENE NÅR MUSIKALENS MESTER STEPHEN SONDHEIM SERVERER FRYDEFULLE GRØSS I KLASSIKEREN OM SWEENEY TODD.

Den amerikanske barytonen Michael Mayes, kjent for sine intense tolkinger av blant andre Scarpia og Don Giovanni, entrer her scenen i tittelrollen som den djevelske barberen.

Vi er i et tåkefylt London, der den uskyldig dømte Sweeney Todd kommer hjem etter å ha rømt fra en livslang fengelsstraff i Australia. I jakten på hevn dukker byens verste paibaker Mrs Lovett beleilig opp, og ikke lenge etter strømmer folk til for å nyte deres uvanlig velsmakende kjøttpaier i Fleet Street.

Midt i dette burleske dramaet kan vi også følge den lyse og gryende kjærligheten mellom den unge sjømannen Anthony og Johanna, der vi ser frem til å møte den prisvinnende sopranen Caroline Wettergreen fra Fana i rollen som Sweeneys datter.

I denne sceniske konserten byr vi på internasjonalt kjente sangere som gjester Grieghallen for første gang, men også gledelige gjensyn med Randi Stene og David Curry fra fjorårets suksess Candide av Bernstein, og Lester Lynch som gjorde sterkt inntrykk som Jago i Verdis Otello høsten 2017.

Presenteres av Bergen Nasjonale Opera i samarbeid med Musikkselskapet Harmonien.