Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
18. oktober 2018
Tid:
20:00
Pris:
320/270 + avg
Nettsted
Sted:
Cosmopolite Scene
 
Vogts gate 64, 0477 Oslo
+ Google Map
18. oktober 2018

For første gang i Norge! Den anerkjente libanesiske vokalisten og komponisten Marcel Khalife, har vært en sentral skikkelse i den arabiske musikkverdenen helt siden 70-tallet. Legenden med den rebelske sjelen, Marcel Khalife kommer til Cosmopolite for å synge noen av hans mest kjente låter, hvor han tar en reise gjennom repertoaret sitt de siste fire tiår.

Komposisjonene til Khalife er blant annet blitt fremført av noen av verdens fremste orkestre, brukt som soundtracks i en rekke filmer, og åpnet dørene for en ny generasjon dans. Khalifes arbeid har blitt kritikerrost bade i den arabiske verden og verden over. Hans kreativitet, innovasjon og humanitære engasjement har gitt han svært mange priser og utmerkelser. I 2005 ble han til og med hedret til UNESCOs Artist for Peace for sitt kulturelle bidrag og sine oppnåelser.

Når Marcel Khalife gjester Cosmopolite denne kvelden, spiller han sammen med den fantastiske pianisten – og broren, Rami Khalife, og den talentfulle perkusjonisten Aymeric Westrich.

Line up:
Marcel Khalife: oud, vocals
Rami Khalife: piano
Ayemric Westrich: drums