Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
24. mars 2018
Tid:
15:30-17:00
Pris:
120,-/ 95,-/ 70,-
Nettsted
Sted:
Vaaghals Restaurant
 
Dronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo
+ Google Map
Tel:
95232401
24. mars 2018

Frem til påske arrangeres Lørdagsopera i Restaurant Vaaghals i Barcode pga. at det legges nytt gulv i Gamle Raadhus. Det er viktig å køpe billetter på nett på forhånd for å være sikret billett.

Vi anbefaler publikum å forhåndskjøpe billetter. Dersom man vil ha en god plass vil det lønne seg og møte opp tidlig for å reservere denne. Dørene og baren åpner kl 14.30. Det vil også være mulig å kjøpe billetter ved inngangen (hvis det er noen igjen). Vi fortrekker at det betales med kort. Matserveringen starter først kl 17.00.

Billetter

Billetter selges via TicketCo (klikk på «kjøp billett» til venstre på siden) og ved inngangen fra kl 14.30

Adresse

Dronning Eufemias gate 8

Dagens program

I dag blir det vakker sang av en av landets mest spennende operasolister nemlig Adrian Angelico og ingen andre enn selveste Vigdis Unsgård synger også. Her blir det et vell av vakre toner, det kan vi love. Arier av bl.a. Mozart, Vivaldi og Händel. Stefan Ibse Zlatanos ved pianoet.

Medvirkende

Adrian Engelico, mezzosopran
Vigdis Unsgård, sopran
Stefan Ibsen Zlatanos, piano

Bruksanvisning for billettbestilling:

Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «kjøp billett».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller telefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende oss en e-post til: info@operatilfolket.no

Om Opera til folket i Gamle Raadhus

6. september 2014 arrangerte Opera til folket sin første Lørdagsopera i Gamle Raadhus Scene (tidl. Musikk & Scenehuset). Nå starter Opera til folket sin åttende sesong i dette flotte lokalet, som vi leier av Kulturetaten. I tillegg til opera vil det også bli arrangert mange andre konserter i huset fremover. Følg med på husets egen hjemmeside, www.scenehus.no. Her legges det fortløpende ut hva som skjer. Gamle Raadhus Scene er lokalisert i et av Oslos eldste hus og er dermed et av Oslos eldste kulturhus da det ble spilt bl.a. teater i huset allerede på 1700-tallet.

Opera til folket har mottatt støtte fra Sparebankstiftelsen og Venneforeningen Frans Josefs Land til å kjøpe flygel!

Frem til påske kommer vi til å ha Lørdagsopera Vaaghals restaurant i Barcode pga. at gulvet skal skiftes i 2. etg. i Gamle Raadhus. Vi anbefaler å bestille bort i restauranten etter Lørdagsopera. Bordbestilling: 920 70 999