Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Start:
3. mars 2017 @ 20:00
Slutt:
5. mars 2017 @ 20:00
Pris:
200/100
Nettsted
Sted:
 
Nynorskens Hus
 
Rosenkratzgate 8, 0159 Oslo
+ Google Map
Tel:
414 72 982
3. mars 2017-5. mars 2017

Lights Out inviterer nok en gang til en klassisk konsert i absolutt mørke. Siden sist har trioen turnert Europa og USA med fulle hus og strålende kritikker. Denne gangen kommer de med et splitter nytt program der det mørklagte konsertlokalet i Nynorskens Hus, Rosenkrantzgate 8 brukes for å skape en sterk tredimensjonal lytteopplevelse.

Som vanlig får ikke publikum vite programmet før etter konserten er ferdig. Men vi kan røpe at kveldens musikk er skrevet av en gruppe unge rebelske komponister som sprenger grensene for hva klassisk musikk er og kan være. Inspirert av bl. annet minimalisme, ambient og pop har de skapt sitt eget uttrykk som er ytterst stemningsfullt, rikt på nye teksturer og fullt av overraskelser.

Denne helt spesielle konserten gir lytteren en intensivert opplevelse av levende musikk og egen hørsel. I totalt mørke får musikken en personlig og enestående nærhet der avstanden mellom lytter og publikum forsvinner. Når du blir ledet inn i det mørklagte konsertlokalet og konserten begynner, er det bare musikken og deg selv igjen. En garantert annerledes konsertopplevelse du sent vil glemme!

LightsOut: 3.- 5. mars kl. 20.00, Nynorskens Hus.

Lights Out er Magnus Boye Hansen på fiolin, Steven Walter på cello og Mathias Susaas Halvorsen på klaver.

Konserten er uten pause og varer ca. 1 time.
For mer info se: www.lightsouttrio.com