Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
16. mars 2018
Tid:
19:30
Nettsted
Sted:
Røverstaden
 
Munkedamsveien 15, 0250 Oslo
16. mars 2018

KRISTIN ASBJØRNSEN III FREDAG 16.03.18 III
KLUBBEN I RØVERSTADEN III
FORHÅNDSSALG VIA TICKETMASTER: http://bit.ly/2DOAQ3n
Pris: 325 + billettavgift
Dørene åpner kl 19:30
Konsertstart 20.30

TRACES OF YOU
Releasekonsert i Oslo

Kristin Asbjørnsen – vokal
Olav Torget – gitarer & vokal
Suntou Susso – kora & vokal

Asle Karstad – lyd
Ola Bråten – lys

Etter allerede strålende albumkritikker i Tyskland og Norge spiller Kristin releasekonsert på Røverstaden i Oslo, fredag 16.mars.

Sangene åpner et nytt terreng i Kristins mangefasetterte univers. Med sterk meloditeft og poetisk lyrikk veves gitarer, vestafrikansk kora og stemmer sammen i et særdeles vakkert og meditativt lydlandskap. Musikken bærer avtrykk fra vestafrikansk musikk, vuggesanger og kontemplativ, nordisk jazz.

Albumet tar utgangspunkt i sanger fra Kristins bestillingsverk “Traces of You” på oppdrag fra Global Oslo Music, som hadde urpremiere i 2016 på Caféteatret, etterfulgt av fremføringer blant annet under Olavsfestdagene, Oslo World Music Festival og Vossajazz.

Sildrende afrikanske ornameneter står i lekende dialog med et klangfylt gitarunivers. Kristins lyrikk er oversatt til vestafrikansk mandinka, i berørende samsang med Suntou.Sangene er som váre fornemmelser; om livsavtrykk, nærvær og kjærlighetens omdannelser.

Utgivelsen etterfølges av konserter i Tyskland, Norge, Spania og Frankrike. Det er duket for en unik konsertopplevelse med Kristin og hennes to eminente musikere.

Kurator og konsertarrangør Global Oslo Music er ti år i år. Dette markeres gjennom flere nye satsinger, deriblant med den nyetablerte publiseringsplattform Global Sonics, som gjennom utgivelser av musikk, streaming av konserter og events samt podcasts skal profilere nye kunstprosjekter og artister de samarbeider med i et internasjonalt format. Albumet “Traces of You” og konserten på Røverstaden markerer oppstarten av Global Sonics. Albumet utgis i samarbeid med Musikkoperatørene, Phonofile, Øra Fonogram og Rough Trade. www.globaloslomusic.com