Laster Hendelser

Kalender

Dato:
27. oktober 2019
Tid:
18:00-19:30
Pris:
200
Nettsted
Sted:
Østre Aker kirke
 
Ulvenv.104, 0665 Oslo
+ Google Map
Tel:
97156893
27. oktober 2019

Hymn er en jazzgruppe som spiller salmer på en utradisjonell måte. Salmeteksten oppleves sterkere ved hjelp av arrangementene, som spenner seg fra jazzballader til rytmisk folkemusikk.

Musikerne er:
Eirik Roland Egeberg-Jensen, utdannet sosionom fra Høgskolen i Lillehammer med mangeårig sangutdannelse, BA i vokalpedagogikk og MA i opera. Eirik har jobbet som fast solist ved operahus i Tyskland, og har de siste årene jobbet som frilanssanger med base i Oslo.
Bjørn Husom er utdannet ved Ingesund Musikhögskola og tatt jazzfordypning ved Kungliga Musikhögskolan I Stockholm. Han har spilt I flere storband og jazzorkestere både i Norge og Sverige og har bl.a. jobbet med artister som Urban Agnas, Jan Teigen, Jan Werner Danielsen, Jens Wendelboe, Helge Sunde og mange flere.
Han har også en klassisk bakgrunn, og har bl.a. spilt med Värmlands Symfoniettan og Barokkanerne. Han jobber for tiden som freelance trompeter.
Bjarte Rimehaug er utdannet kirkemusiker fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg til korledelse og orgel hovedinstrument er han utdannet i klassisk piano og jazz. Har han jobbet som kantor i Mortensrud kirke i Oslo, men nå gjør han frilansoppdrag og
kammermusikk.
Daniel Lind begynte sin jazzmusikalske bakgrunn som 16-åring ved Södra Latins musiklinje i Stockholm. Via Framnäs folkhögskolas t jazzlinje fortsatte han på Musikhögskolan Ingesund og på Norges Musikkhøgskole. Han har spilt på flere jazzklubber i Sverige og Norge, deriblant Fasching, Mosebacka og Vossajazz.
Hector Novas studerte trommer i Buenos Aires ved “Conservatorio Manuel de Falla” i Argentina, ved Østlandets Musikkonservatorium og tok master i musikkpedagogikk ved Universitet i Oslo. Hector har spilt med en rekke kjente artister i Argentina, bl.a. Astor Piazzolas sangerinne Amelita Baltar. Han har jobbet som frilansmusiker
i flere Rikskonsert-programmer, vært medlem i bandet The Jazz Police, Chirica og spilt både klassisk og populær musikk.

Billettsalg ved inngangen (200 / 150 / barn, ungdom og studenter gratis)