Laster Hendelser

Kalender

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.
Dato:
28. april 2018
Tid:
18:00-21:20
Pris:
325, 275 student
Nettsted
Sted:
Sentralen
 
Øvre Slottsgate 3, Oslo
+ Google Map
Tel:
22472500
28. april 2018

Inge Bremnes lager populærmusikk på nordnorsk. Lydlandskapet er atmosfærisk, og veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte.

28. april gjør Inge og bandet hans et samarbeidsprosjekt med det profilerte koret Vox Humana. Dette blir en unik mulighet til å høre kjente låter i ny drakt, samt få en smakebit på hva som kommer på det neste albumet. Inge tar i bruk koret både for å understreke sitt særegne lydlandskap og som rytmisk og tekstlig effekt.

Gjennom listinger av sine singler Sne og Ka du håpa på hos både NRK P1 og P3 har Inge høstet lovord med anmeldelse i Dagbladet, flere utsolgte konserter over hele landet, samt besøk hos flere av Norges største radioprogrammer. Våren 2017 ga Inge ut sitt debutalbum Mellomspill.

Vox Humana er et Oslo-basert kammerkor. Korets profil er korkunst i videste forstand, og Vox utforsker ulike musikksjangere og konsertformater. Koret har utgitt to CD-er, “Yuletide” og “Ømhetens tre” i tillegg til musikkvideo “Eg veit i himmerik ei borg” som har mottatt to priser fra Cantando musikkforlag og Universitetet i Oslo.

Det er to konserter, kl 18.00 og kl 20.00 i Marmorsalen på Sentralen.